Tentang Kami

kahiji

Perusahaan kami

Xuzhou Chengong Konstruksi Mesin Co., Ltd. perenahna di kota mesin konstruksi kawentar Xuzhou Cina, dimana pabrik XCMG lokasina.Kantor perusahaan kami jauh ti kantor pusat XCMG ngan ukur 10 menit nganggo mobil.Kusabab parusahaan urang diadegkeun, dumasar kana kaunggulan XCMG, Chengong terus ngenalkeun luhur perusahaan mesin konstruksi Cina jeung produk pangalusna ka pasar internasional.Urang ogé boga kaunggulan hébat kana merek sejen, kawas SHANTUI, XGMA, ZOOMLION, SANY, LIUGONG, KOMATSU, CUMMINS, SHANGCHAI, WEICHAI, YUCHAI, ZF mesin jeung suku cadang.

Tim Kami

Kami gaduh tim penjualan sareng jasa internasional profésional pikeun ngalakukeun kerjasama bisnis win-win, ngadamel babaturan sareng para nasabah di sakumna dunya ku sikep ikhlas, produk kualitas, jasa anu saé sareng sacara saksama damel.Kami gaduh volume penjualan taunan 10 juta USD, ngandung langkung ti 500 unit mesin konstruksi sareng jinis suku cadang.

Lingkup Layanan Kami

Perusahaan kami mangrupikeun panyadia jasa loaders, excavator, rollers, backhoes, crane sareng bagian anu aya hubunganana di langkung ti 80 nagara sareng daérah, sapertos Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Australia, Amérika Latin, Eropa jsb.

kadua

Produk Utama Urang Nyertakeun

1.Lifting Mesin: treuk bango, sadaya rupa bumi bango, rupa bumi bango kasar, Crane Mapay, treuk dipasang bango, munara bango.
2.Earth Pindah Mesin: kabayang loader, backhoe loader, excavator, skid steer loader jeung buldoser.
3.Road Gedong Equipment: roller jalan, motor grader, paver aspal.
4.Concrete Equipment: treuk dipasang pompa beton, pompa trailer, treuk mixer beton, tutuwuhan campur kode beton.
5.Equipment Gawé Aerial: manlift, platform kerja hawa.
6.Logistic jeung angkutan Mesin: forklift, telescopic forklift, ngahontal stacker, treuk traktor, dump treuk.
7.Drilling Mesin: driller arah horizontal, rig pangeboran usaha Rotary.
8. Suku Cadang: Mesin, Gearbox, Klep, Saringan, Bearing, Klep, Pompa jsb.

Naha Milih Kami

Keunggulan Kami

Harga kalapa

Pangiriman Gancang

Pausahaan urang locates di kota Xuzhou, ngan 2 km ti XCMG, kalawan sababaraha taun ngembang sarta gawé babarengan jeung XCMG, kami mangrupa supplier profésional pikeun exporting XCMG sadaya mesin runtuyan, ogé kami boga harga kalapa jeung sumber pangalusna di dieu pikeun duanana Mesin XCMG jeung suku cadang. .

Simkuring gaduh waktos pangiriman gancang pikeun sakabéh mesin, utamana model populér, urang salawasna mibanda éta di stock, kawas XCMG treuk bango QY25K-II, QY50KA, QY70K-I, XCMG kabayang loader LW300FN, LW300KN, ZL50GN, XCMG motor grader GR135, GR180 , GR215, XCMG excavator XE135D, XE215C jsb.