. Kawentar XCMG Rotary pangeboran Rig XR280D Produsén jeung Supplier |Chengong

XCMG Rotary pangeboran Rig XR280D

Katerangan pondok:

Max.torsi kaluaran: 280kN.m

Diaméter pangeboran Max: φ2500mm

Max pangeboran jero: 88m

Beurat operasi: 88000kg


Rincian produk

Tag produk

Konfigurasi lengkep

Ngadopsi mesin turbocharging Cummins impor,
Standar CE .Sistem lubricating terpusat.

Kaunggulan

XCMG XR280D Rotary Drilling Rig loba dipaké dina operasi boring tumpukan beton bosen dina rékayasa pondasi jalan raya, karéta api, sasak, palabuhan, docks jeung wangunan luhur-naékna.

* The chassis hidrolik husus pikeun bor puteran kalawan Mapay extensible disadiakeun kalawan stabilitas alus teuing jeung merenah pikeun ngangkut.Mesin turbo-supercharged impor (nyumponan standar EU-III) kuat, sareng gaduh cadangan kakuatan anu cekap, anu tiasa dioperasikeun di dataran tinggi.Noise sareng émisina nyumponan standar nasional.Kakuatan konstan sareng kaluaran pangsaéna ngamungkinkeun mesin lengkep tiasa fungsina pangsaéna.

* Mékanisme artikulasi paralelogram anu dipaténkeun tiasa dianggo dina daérah anu ageung.Tihang bor, anu dirarancang dina struktur kotak sareng didamel tina bahan anu kakuatan anu luhur, gaduh kaku anu saé sareng anti distorsi, ngajamin akurasi pangeboran.hinge ieu disadiakeun kalawan bearing dibebaskeun tina lubrication, sarta bisa dianggo kalawan bébas.slag nu bisa discharged di sagala sudut alatan 360 derajat ngangkat sarta revolving.

* Sistem kontrol intelektual, CAN beus sareng PLC nganggo hak milik intelektual diri dianggo, kalebet pangaturan otomatis sareng manual perpendicularity tihang bor, tampilan otomatis jero pangeboran, kontrol posisi rotasi otomatis, sareng kontrol diagnosis kasalahan intelektual. .

* Mesin adaptasi tali baris tunggal pikeun kerekan utama pikeun nangtukeun ngagem tali baja.manjangkeun umur hirup sareng reliabilitas anu luhur.

* Kalawan kaméra infra red pikeun observasi winch utama, manipulator bisa niténan kaayaan tali baja beurang jeung peuting di taksi.

Parameter

Proyék Unit Parameter
Max.Drilling Diaméterna
Uncased (mm) φ2500
Kasusah (mm) φ2200
Max.Drilling Jerona (m) 88
Diménsi
Kaayaan gawé L × W × H (mm) 10770 × 4800 × 23146
Kaayaan transportasi L × W × H (mm) 17380 × 3500 × 3520
Gemblengna pangeboran Beurat (t) 83
Mesin
Modél - CUMMINS QSM11-C400
Daya Dipeunteun (kW) 298/2100
Sistim hidrolik
Tekanan gawé (MPa) 35
Rotary Girang
Max.torsi kaluaran (kN.m) 280
Laju Rotary (r/mnt) 6~22
Laju spin off (r/mnt) 90
Tarik-Turun Silinder
Max.pull-handap piston push (kN) 210
Max.pull-handap piston tarikan (kN) 220
Max.pull-handap piston stroke (mm) 6000
Riungan Winch
Max.pull-handap piston push (kN) -
Max.pull-handap piston tarikan (kN) -
Max.stroke piston pull-handap (mm) -
Winch Utama
gaya tarik Max (kN) 260
Max.speed tali tunggal (m/mnt) 60
Diaméterna tali kawat baja (mm) 32
Winch bantu
Max.Gaya tarik (kN) 80
Max.speed tali tunggal (m/mnt) 60
Diaméterna tali kawat baja (mm) 20
Tihang pangeboran
Kenca/katuhu condong tihang (°) 42464
Dengdekkeun hareup tihang (°) 5
méja Rotary sudut slewing (°) 360
Ngumbara
Max.laju iinditan (km/h) 1.5
pangabisa Max.grade (%) 35
Tukang ngarayap
Lebar sapatu lagu (mm) 800
Jarak antara lagu (mm) 3250~4400
Panjangna ngarayap (mm) 5052
Tekanan taneuh rata (kPa) 102

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami